Vilkår og betingelser


Når du handler i Everleigh & Me Webshop, accepterer du vores vilkår og betingelser. Læs dem grundigt, inden du afgiver en ordre. <span>Everleigh &amp; Me</span> forbeholder sig retten til at revidere disse vilkår og betingelser. Datoen for den seneste opdatering findes i det sidste afsnit af vilkårene og betingelserne. Brugere er ansvarlige for at holde sig opdateret med sådanne ændringer.

Fortrolighedspolitik

Alle personlige oplysninger, der er gemt på webstedet, behandles med den største omhu. De oplysninger, vi gemmer, vil ikke blive solgt eller brugt til andre formål end at sikre, at du får den bedst mulige service. Det vil udelukkende blive brugt til at informere dig om særlige tilbud og andre marketingaktiviteter relateret til de forskellige enheder. Når du tilmelder dig webstedet, har du mulighed for ikke at modtage oplysninger fra Everleigh & Me. Hvis du ønsker at stoppe med at modtage oplysninger fra Everleigh & Me kan du foretage ændringer i dine kontoindstillinger eller sende en e-mail til hello@everleighandme.dk. Angiv dit navn og din e-mail-adresse og en kort beskrivelse af sagen i e-mailen.

Du har til enhver tid ret til at vide, hvilke oplysninger der opbevares om dig i vores system. Disse oplysninger kan sendes på anmodning ved at sende en e-mail til  hello@everleighandme.dk. Hvis oplysningerne er ufuldstændige eller forkerte, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Alle kunder, der betaler med kort, er underlagt valideringskontrol. Everleigh & Me foretager en reservation for at udsætte enhver ordre, hvis vi har mistanke om, at der er behov for yderligere sikkerhedskontrol. 

Vi forbeholder os ret til at afvise service til nogen af enhver grund til enhver tid. 

Shopping

Der er ikke indgået nogen bindende købsaftale mellem dig og Everleigh & Me, før du modtager en ordrebekræftelse fra Everleigh & Me.

Vælg mellem priser i danske kroner eller euro øverst på siden.

Vi krypterer alle kreditkortoplysninger med SSL-protokollen (Secure Socket Layer). Hverken vores firma eller andre vil være i stand til at læse eller trække dine data tilbage. Alle transaktioner er sikre og krypterede, og vi gemmer aldrig dine kreditkortoplysninger. Vi accepterer kortbetalinger med Visa / Dankort, Visa, Visa Electron, JCB, Maestro, Eurocard, MasterCard og American Express.

Alle priser inkluderer dansk 25% moms. Lokale afgifter (moms, told) kan forekomme afhængigt af din region og lokale told. Disse gebyrer sker for kundens egen regning.

Garanti

Everleigh & Me giver dig 2 års garanti. Vores garanti dækker mangler på materialer og / eller fremstilling. Garantien dækker ikke fejl i tilfælde af forkert brug af <span>Everleigh & Me produkter.

Returnering af produkter

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit produkt, så lad os straks få det af vide, så vi kan finde en løsning. Du har ret til at fortryde og returnere dine varer inden for 14 dage efter modtagelsen. Alle returneringer sker på egen regning.

For at udøve din fortrydelsesret skal du klart underrette os herom inden for 14 dage efter du har modtaget din pakke.

Du kan sende produkter retur ved at gå ned i en pakkeshop og sende med erhvervslevering til vores nedenstående lageradresse. Når vi har modtaget returvarerne og behandlet returen, bliver dine penge tilbagebetalt:

Everleigh & Me
Fristrupvej 57,
4340 Tølløse.
hello@éverleighandme.dk 
Du behøver ikke at vedlægge en kopi af din faktura, så længe at pakkelabel tydeligt viser ordregiverens navn eller ordrenummer. 
En ny forbrugerlov giver forbrugeren mulighed for at annullere købet efter brug af produktet. Imidlertid med den bestemmelse, er du som forbruger ansvarlig for enhver forringelse af produktværdien, der skyldes håndtering af produktet ud over, hvad der er nødvendigt for at prøve det. Mærker / tags plus enhver original emballage betragtes som en del af produktet og derfor produktværdien. Enhver værdiforringelse vurderes udelukkende af Everleigh & Me.

Refusioner (hvis relevant)

Når din retur er modtaget og inspiceret, behandles din refusion, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den originale betalingsmetode inden for et bestemt antal dage. 

Sene eller manglende refusioner (hvis relevant)
Hvis du ikke har modtaget en refusion endnu, skal du først kontrollere din bankkonto igen. Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage lidt tid, før din refusion er officielt bogført. Kontakt derefter din bank. Der er ofte noget behandlingstid, før en refusion er bogført. Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på hello@everleighandme.dk. 

Salgsartikler (hvis relevant)     
Kun varer med normal pris kan refunderes, desværre kan udsalgsgenstande ikke refunderes. 

Udvekslinger (hvis relevant) Vi udskifter kun genstande, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail på hello@everleighandme.dk og sende din vare til: Everleigh & Me ApS, Fristrupvej 57, 4340 Tølløse, Danmark.
Bemærk, at vi ikke udveksler varer, der sælges under "Prøvesalg / 2. Sortering", hvis kravet svarer til de fejl, der er angivet i varebeskrivelsen på hjemmesiden.

Forsendelse
For at returnere dit produkt skal du sende dit produkt til: Everleigh & Me ApS, Fristrupvej 57, 4340 Tølløse, Danmark. Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, trækkes omkostningerne ved returforsendelse fra din refusion. Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit udskiftede produkt at nå dig, variere.  Hvis du sender en vare over 449 kr, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.